Een gietijzeren skillet is een must-have voor iedereen die graag kookt. Of je nu lekker in de keuken aan de slag gaat of ervan houdt om buiten te koken, onze gietijzeren koekenpannen komen altijd van pas. Na het inbranden heb je de perfecte anti-aanbaklaag en bovendien is je pan beschermd tegen roest. Laat de skillet voor gebruik even op temperatuur komen en bak vervolgens je favoriete gerecht.
De kleinste koekenpan, de skillet S heeft een doorsnede van schenktuit tot schenktuit van 17,5 cm en een bodem van 13 cm doorsnede. Deze kleine maat is ideaal voor het bereiden van kleine gerechtjes of 1-persoons porties en je kunt ze ook gebruiken om in te serveren. Bak bijvoorbeeld Will's aardappelbrood, 'Smores, gemarineerde knoflookgamba’s of een kleine porti nacho’s.
De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam gietijzer. Dit zorgt voor optimale warmtegeleiding en houdt de warmte goed vast. Bij de juiste behandeling volgens gebruiksaanwijzing gaan de pannen een leven lang mee.
Meer weten over al onze skillets? Lees hier alles over de skillets en bekijk welke deksel er op je skillet past!