Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Laura de Grave - Dinsdag 6 Augustus 2024

      Windmill bezoekt TT Assen met Laura de Grave

      Author

      Laura de Grave

      Chef | 24 Kitchen

      Laura de Grave is presentator, culinair journalist, kookboekenauteur en woont in Amsterdam. Buiten kookt zij op open vuur het liefst op de producten van The Windmill Genuine Dutch Cast Iron ®.

      We hebben iets bijzonders te delen! Tijdens de TT Assen 2024 was Laura de Grave, onze fantastische ambassadeur, aanwezig om een kookdemonstratie te geven. Dit evenement was een geweldige gelegenheid om onze producten in actie te zien.

      Hoogtepunten van de dag

       

       

      Kookdemonstratie door Laura de Grave

      Laura liet zien hoe veelzijdig en gebruiksvriendelijk onze TWM073 Camp Stove en poffertjespannen zijn. De Camp Stove is gemaakt van duurzaam gietaluminium en voorzien van een geïntegreerde aslade, gietijzeren kolenrooster en roestvrijstalen handvatten met een koele grip. Deze functies maken het ideaal voor het bereiden van allerlei overheerlijke gerechten, van stoofpotten tot grillgerechten en knoflook-aioli.

      Proeverij en interactieve sessie

      Bezoekers genoten van vers bereide zuurvlees, poffertjes en stokbrood met aioli, allemaal gemaakt met behulp van onze robuuste kampvuurset (TWM058) en poffertjespannen (TWM046). De kampvuurset, inclusief een stevige driepoot, biedt een stabiele basis voor openlucht koken. Onze leren handschoenen (TWM028) en kolentang (TWM071) zorgden ervoor dat het koken veilig en eenvoudig was.

      Wil jij ook thuis genieten van de heerlijkheden die we tijdens de TT Assen hebben gemaakt? Bekijk dan onze producten:

      • Camp Stove (TWM073): Lichtgewicht, duurzaam en perfect voor dagelijks gebruik. De gietijzeren kolenrooster kan hoge temperaturen aan, ideaal voor gebruik met houtskool, briketten of hout.
      • Kampvuurset met Driepoot (TWM058): Stabiele en veelzijdige set voor diverse kookstijlen, van grillen tot koken in een Dutch Oven.
      • Leren Handschoenen (TWM028 en TWM022): Beschermen tegen hitte en bieden een stevige grip.
      • Kolentang (TWM071): Essentieel voor het veilig hanteren van hete kolen.

       

      Gezelligheid en sfeer

      De sfeer was fantastisch! Het geluid van ronkende moterer, lachende mensen, de geur van heerlijk eten en de blije gezichten zorgden voor een onvergetelijke dag. Onze kampvuurcirkel creëerde een authentieke en gezellige ambiance. Bekijk de aftermovie hieronder!

      Komende evenementen

      Ben je nieuwsgierig naar meer? Dit was pas het begin! Houd ons blog in de gaten voor updates over komende evenementen en nieuwe avonturen met Windmill en Laura de Grave. We zijn van plan om nog veel meer smakelijke en gezellige momenten te delen, en we hopen jou daar ook te zien.

      Bedankt aan iedereen die aanwezig was bij de TT Assen 2024. Jullie maakten het een dag om nooit te vergeten!

      Tot de volgende keer, Het Windmill Team in samenwerking met Laura de Grave

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »