Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Barbecuemagazine Fire&Food - Maandag 4 April 2022

      Recept: Steak pin wheels

      Ingrediënten:
      1 Skirt steak
      7 teentjes knoflook
      3 eetl. Peterselie
      1 eetl grof zout
      1 theel. Vers gemalen peper
      125 ml olijfolie
      10 plakken salami
      10 plakken Prosciutto
      geraspte Pecorino
      geraspte Parmezaanse kaas

      Extra nodig:
      deksel Windmill Dutch Oven 6 Qt
      Windmill Bacon Press
      slagerstouw
      spiezen
      kernthermometer

      Steak pin wheels:
      Steek 10 briketten aan in een firestarter. Snijd ondertussen de knoflook en peterselie fijn. Mix de knoflook en peterselie met de olijfolie, zout en peper. Snijd een langwerpig stuk uit de Skirt steak en smeer de gekruide olijfolie op. 

      Beleg de Skirt steak met salami, Prosciutto en geraspte Pecorino en Parmezaanse kaas. Rol de Skirt steak op. Zet de rol tijdelijk vast met spiezen en bind de rol op met slagerstouw.

      Snijd de rol in dikke plakken. Leg de gloeiend hete briketjes onder de deksel van Dutch Oven en laat deze flink heet worden. Gril de plakken Skirt steak aan beide zijden tot deze gaar zijn. Druk ze even aan met de Bacon Press. Gebruik een kernthermometer om dit goed te bepalen. Een kerntemperatuur van 56 graden is een mooie eindtemperatuur.

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »