Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Barbecuemagazine Fire&Food - Woensdag 27 Juli 2022

      Recept: Pork Tomahawk Steak & Dutch Oven Groenten

      INGREDIËNTEN:
      dikke varkenslende met bot (pork tomahawk)
      Superlicious BBQ rub
      olijfolie
      100 g zoete aardappel
      100 g rode biet
      100 g selderij
      100 g knoflook
      100 g wortel
      100 ml kippenbouillon

      extra nodig:
      Dutch Oven 6 Qt
      Skillet Maxi
      BBQ 

      Bereidingswijze
      Start de barbecue op en plaats de Dutch Oven boven directe hitte. Snijd de groenten
      in stukken van dobbelsteen formaat.

      Zet de groenten even licht aan in de Dutch Oven met een beetje olijfolie. Als de groenten een beetje kleur krijgen voegen we de kippenbouillon toe.

      Plaats de deksel op de Dutch Oven een laat de groenten rustig garen.

      Smeer de pork tomahawk in met een beetje olijfolie en strooi er een lekker dikke laag Superlicious BBQ rub op. Smelt het buitenste vet van de pork tomahawk in een hete gietijzeren skillet op de barbecue. Als er voldoende vet is gesmolten gril je de pork tomahawk verder tot deze een kerntemperatuur van 63°C heeft bereikt. Laat deze vervolgens nog 10 minuten rusten. Serveer met de groenten.

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »