Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Raw 'n Pure - Donderdag 13 Juli 2023

      Recept: Pasta Carbonara

      Ingrediënten:

      • 350 gram fusilli bucati corti, of jouw favoriete pastasoort.
      • Klein bosje lente ui.
      • 150 gram pancetta.
      • 70 gram parmezaanse kaas.
      • 180 ml kookroom.
      • 1 Ui.
      • 2 tenen knoflook.
      • Peper en zout
      • Verse basilicum.
      • Scheut witte wijn.
      • Olijfolie.

       

      Extra nodig:

       

      Bereidingswijze:

      1. Steek je BBQ aan en laat hem op een temperatuur komen van 150 graden.
      2. Snijd de lente ui in kleine ringetjes, de pancetta in kleine blokjes en snipper de ui en knoflook.
      3. Kook de pasta in ruim kokend water gaar.
      4. Zet je skillet op de BBQ en doe de olie in de pan. Zodra je ziet dat die goed warm is fruit je de ui en knoflook hier in.
      5. Wanneer deze vervolgens gefruit zijn doe je de lente uit in de pan, na een paar keer omscheppen doe je de Pancetta hier bij.
      6. Wanneer dit er in zit doe je na 3 minuten de room erbij, blijf constant goed roeren. Vervolgens doe je 50 gram Parmezaanse kaas hier overheen en roer door.
      7. Doe er een beetje van je Italiaanse kruiden door en peper en zout naar smaak.
      8. Doe de gekookte pasta hier bij. Blus dit geheel af met een scheut witte wijn en blijf 5 minuten goed door roeren tot de pasta goed smeuïg is.
      9. Serveer dit met een goed glas van je favoriete witte wijn en een paar takjes basilicum.

       

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »