Recept: Pannenkoekentaart met kaneeltoetjesmix
Benodigdheden
- The Windmill kaneeltoetjesmix
- Pannenkoekenmix + benodigdheden voor deze mix
- ca 150g roomboter
- Optioneel: Vers fruit
Voor de stroop
- 100g suiker
- 120ml water
- Kaneeltoetjesmix
Extra nodig
- Camp Stove, Kibo Grill of andere warmtebron
- Koekenpan XL
- Optioneel: Sauspan*
- Garde / mixer
* Gebruik de sauspan als je de stroop zelf wil maken.
Bereidingswijze
- Maak het pannenkoekenbeslag volgens je favoriete recept. Voeg 1-2el van de mix toe aan het beslag.
- Klop de roomboter met de kaneelmix luchtig en smeer dit tussen de pannenkoeken.
- Verwarm de water met boter en kaneelmix in de sauspan tot de suiker is opgelost. Haal daarna van het vuur en laat afkoelen.
- Maak de kaneeltaart af met de stroop en voeg eventueel wat vers fruit toe.
Eet smakelijk!