Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      The Windmill Genuine Dutch Cast Iron ® - Zaterdag 23 April 2022

      Recept: Kersensaus

      Verse kersensaus! 

      Ingrediënten

      • 1 kg verse kersen, ontpit
      • Water
      • Suiker
      • Maizena
      • Citroensap

       

      Benodigdheden

      • Sauspan
      • Siliconen spatel

       

      Bereidingswijze

      • Doe de kersen in de pan samen met een beetje water en suiker. Roer goed door en breng het mengsel zachtjes aan de kook.
      • Zodra de kersen hun sappen afgeven voeg je maizena en citroensap toe. De saus zal vrijwel onmiddellijk indikken tot een glanzende siroop. Blijf roeren en als de saus niet indikt voeg je nog wat maizena toe tot de gewenste dikte is bereikt. 

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »