Recept: Cowboybeans
Op zoek naar een snel en makkelijk gerecht dat ook nog eens bomvol smaak zit? Deze bonenschotel met gehakt en barbecuesaus is een absolute topper! Het is een ideaal gerecht voor een doordeweekse avond wanneer je niet te lang in de keuken wilt staan, maar toch iets warms en vullends op tafel wilt zetten. Binnen no-time staat dit smaakvolle gerecht op tafel en... spoiler alert: het is ook nog eens superlekker in een tortilla!
Ingrediënten
- 1 Ui Fijngesnipperd
- Snuf Peper Naar smaak
- Snuf Zout Naar smaak
- Knoflookpoeder Naar smaak
- 270g Zwarte Bonen Uitlekgewicht
- 420g Witte bonen in tomatensaus
- 250-500ml Barbecuesaus Naar smaak meer of minder gebruiken
- 500g Gehakt
Bereidingswijze:
- Fruit de ui aan in de olie. Voeg het gehak toe en kruid deze met de peper, zout en knoflookpoeder. Roer goed door tot het gehakt rul gebakken is.
- Voeg vervolgens de zwarte bonen en de witte bonen in tomatensaus toe en roer door het gerecht.
- Voeg als laatste de barbecuesaus toe en laat het gerecht met het deksel op de pan 5 minuten stoven.
Tast toe!
Deze schotel is heerlijk zoals hij is, maar probeer ‘m ook eens in een tortilla voor een extra twist. Vullend, hartig en vol smaak – een echte winnaar!
Eet smakelijk!