Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      O.Cuisine Ontmoet & Doet - Donderdag 16 Juli 2020

      Recept: Boerenjongenscake uit de Dutch Oven

      Ingrediënten

      • 200 gram Bloem
      • 10 gram Bakpoeder
      • 200 gram Bruine basterdsuiker
      • 200 gram Boter
      • 4 Eieren
      • 6 gram Zout
      • 300 gram Boerenjongens Uitgelekt
      • 40 gram Sap

       

      Instructies

      • Klop de suiker met boterluchtig
      • Voeg 1 voor 1 de eieren eraan toe en zorgt dat het luchtig blijft 
      • Voeg dan de bloem metbakpoeder en zout eraan toe en spatel het erdoor
      • Meng de boerenjongens met sap door het beslag
      • Stort het uit in een met bakpapier beklede Dutch Oven
      • Bak af op 150 graden in circa 40 minuten
      • Het aantal kooltjes dat gebruikt moet worden staat in onze warmtetabel

      News & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »